KUNDERS PERSPEKTIV

PÅ MONODESIGNS ARBETE

KARIN HASSLER


Lillemor är professionell, noggrann och håller deadlines. Hon är kreativ och duktig. Hon har gjort stora och små jobb åt vår organisation. När hon har gjort logotyper har hon haft lätt för att hitta rätt ton och vart vi vill nå. Stora jobb har varit till exempel årsredovisningar med mycket bild,text och siffertabeller som det krävs mycket noggrannhet för att göra. Hon är kul att jobba med. Hon är lyhörd. Jag har bara positivt att säga. Hon har träffat  olika personer i vår organisation, hon är trevlig och går ihop med alla. Hon är väldigt driftig.


JENNY GRUNDÉN


Vi har anlitat Lillemor för att ta fram en grafisk profil. Vi är jättenöjda med det arbetet, både med utformningen och med samarbetet. Det gick jättesnabbt och smidigt.


En kollega till mig på advokatbyrån anlitade henne även privat för att han tyckte att hon var så duktig. Jag har haft ett gott intryck av Lillemor!

LUDMILA CHRISTESEVA


Lillemor Johansson har varit Creative Director för det framgångsrika projektet för fred, Gul&Blå: hela Sverige flätar, inom ramen för BNI. Genom att kombinera sin kunskap med mitt teams kreativa vision har hon förfinat projektet med stilrena logotyper och tryckta material för att nå en bred publik med vårt viktiga budskap.


Jag rekommenderar Lillemor starkt, eftersom jag anser att entreprenörer oftast behöver en tydlig och stark grafisk profil som effektivt förmedlar budskap och berikar kommunikationen.